Exhibitionism

2 aug

Sidste dag i London besøgte vi Rolling Stones udstillingen Exhibitionism på Saatchi Gallery. Vi har for nogle år siden set Bowie udstillingen på V&A, og det var en stor oplevelse. Så vores forventninger var høje, og jeg må sige de blev indfriet -og lidt til. Selvom jeg er en større Bowie end Stones fan, må jeg erkende at Exhibitionism er en bedre udstilling en David Bowie Is var.

stones unge

Udstillingen var bl.a bygget op med forskellige tableauer, bl.a. et studie, backstageområde og en kopi af bandets fælles lejlighed da de var meget unge – og nogle utrolige grissebasser. De boede godt nok ulækkert, men samtidig mindede de måske om noget fra éns teenageår?

Stones studie

Disse 2 billeder er ikke taget af os, da man ikke måtte fotografere - det er der så andre der har gjort. Billeder fundet på nettet.

Disse 2 billeder er ikke taget af os, da man ikke måtte fotografere – det er der så andre der har gjort. Billeder fundet på nettet.

Der var også en masse udstillede instrumenter, gennemgang af forskellige sceneopbygninger gennem tiden, album covers, plakater, scenekostumer og selvfølgelig historie om rockens nok mest ikoniske logo:

rolling-stones-lips-logo

 

 

Nogle få af de udstillede guitarer

Nogle få af de udstillede guitarer

 

Udstillingen slutter af med at vi tilskuere er til koncert i 3D – (I Can´t Get No) Satisfaction fra Hyde Park i 2013. Fedt!! og man går fra udstillingen med et stort grin på læben.

Husk at udstillingen slutter 4. september – så skynd Jer. Billetter kan købes her.

Til slut 3 af vore egne billeder, taget uden for udstillingen.

IMG_9675

IMG_9670

IMG_9680

/H

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: