Tre hurtige dage i london

24 jul
image

 vores gode venner jackie og Andy , og deres hund Dudley

Efter en fantastisk uge hos vores gode venner i Devon/Sidmouth, – med dagture til både Dorset , Dartmoor og Exeter, ankom vi lørdag ved middagstid til London og gik fra Waterloo station til Strand Palace hotel, hvor vi traditionen tro har booket et lille værelse.

Lørdag gik med at slentre rundt i vores ynglingskvarter, Soho – og drikke kaffe på Monmouth cafe, spise frokost i Neals yard (hvor vi iøvrigt også spiste aftensmad) og shoppe de sidste gaver i Gap mv. Henrik var i Fopp og fandt en del plader ( cd’er ).

Til vores store overraskelse var Thomas Neals Centeret lukket, hvilket sparede os for yderligere indkøb i Fat Face, som vi også havde besøgt i Exeter, men ellers var alt som sædvanlig omkring Seven Dials.

Søndag morgen stod vi op kl. Syv og løb 4 km. Langs Themsen, det kan varmt anbefales, en dejlig måde at komme afsted på en tur vi ellers ikke havde plads til i programmet.

Morgenmaden  indtog vi på en – for os – ny restaurant : Dishoom. Den er indisk og har ligget i Soho i 6 år. Det var rigtig god morgenmad, med en kaffe der levede fuldt ud op til Monmouth cafe’s høje standard. Vi fik en virkelig lækker granola med frisk frugt og  yoghurt rørt med vanille, samt en indisk bolle med smør, som skulle dyppes i chai-the, og en Naan brød sandwich med egg og bacon- virkelig lækkert!

Det er helt sikkert ikke sidste gang vi spiser morgenmad på Dishoom!

Aftenen før, da vi passerede Dishoom, stod folk i kø 30 M ned ad gaden, så hvis man skal spise til aften på en lørdag er det nok nødvendigt at bestille bord.

Resten af dagen gik med en heldagstur til Richmond, hvor vi først besøgte Petersham Nursery, som er en slags planteskole med salg af rustikke havemøbler mv. Det var en æstetisk nydelse, og bare ærgerligt at vi ikke kunne købe planter med hjem! Vi købte dog lidt frø til haven hjemme i Danmark .

Derefter gik vi en lang tur i Richmond park, og helt ærligt, så for vi vistnok lidt vild… Men fandt ud after lang tid og endte på Jamies Italien i Richmond, hvor vi spiste pizza.

Nu er det snart tid til en aftentur og en is😊

Husk at i nu også kan følge os på Instagram: mmhlondon

image

Ole`

/M

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: