Sidste dag,#laterpost

14 jan

Vi formåede ikke at skrive et indlæg i løbet af den sidste dag vi var afsted – det var i mandags. Men helt snydes skal i ikke, så her er et kort resume af dagens oplevelser.

image

Mandag d. 11/1-16 bar præg af den sørgelige nyhed om David Bowie’s død. Det var meget overraskende og der var ikke andet at gøre end at tage ud i Rough Trade og høre og købe noget musik, mens nyheden sank ind for alvor. Vi har for ikke så længe siden skrevet om Bowie i forbindelse med udstillingen om ham på Victoria and Albert forrige år.

Morgenmaden havde vi indtaget på Pauls, som er et konditori af den gode gamle slags, som serverer god kaffe og fin morgenmad med fantastisk brød – også tidligere omtalt her på bloggen.

Og efter en sidste kop monmouth kaffe, og et hurtigt afsluttende shopperaid hver for sig, sluttede vi vores tur af med en god frokost på Jamies Italien , efterhånden mere reglen end undtagelsen!

Vi glæder os allerede til næste tur, og måske kan du inden længe også følge os på Instagram , da vi overvejer at poste på Instagram sideløbende med bloggen. Så hold øje med os😊

/M

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: