London day 4 – last day

21 jul

Så er den sidste dag i London denne gang – forbi. Vi kom sent hjem inat, så det sidste ‘live’ blog indlæg kommer her som en ‘later-post’ 🙂

Vi skulle ret sent hjem, og derfor havde vi hele dagen til at få rundet de sidste gøremål af. Det første der var på programmet, var at spise morgenmad på ‘The Breakfast Club’ som vi havde gået forgæves efter to gange på tidligere rejser. Første gang fordi det var weekend og alt var booket, og anden gang var deres køkken brudt sammen, så man kunne kun få kaffe. Men denne gang lykkedes det og vi fik en dejlig morgenmad i firserstil, og Henrik fik smagt et elsket og hadet produkt som hedder ‘marmite’ et smørepålæg der er meget salt og smager af gær.

FullSizeRender

Derefter hjem til hotellet og pakke og tjekke ud og stille bagagen til opmagasinering.

Covent Garden

Covent Garden

Vi ville bruge noget af dagen i Soho, hvor vi plejer at bo, og ikke havde været så meget i, fordi vi boede i Islington. Men først gik vi lige ned til Kings Cross Sant Pancras station og købte et par sko i Fatface, som kun fandtes i den butik, i min størrelse. Derefter tog vi undergrunden til Covent Garden, hvor vi daskede lidt rundt og så bla. en mummitroldebutik, og hørte en operasangerinde som øvede sig, og købte en sparebøsse til Victor, så han kan begynde at spare op til sin første london tur med os:-)

Vi måtte også lige en tur i Liberty og se på dyre og skøre ting – og selvfølgelig på Monmouth og have en sidste kop kaffe. Her faldt vi i snak med en finsk fyr, som var i London i en uge for at lave en film.

En tur i Foyles – en gammel boghandel der er blevet meget større og meget moderne, for et sidste kik efter en Genesis bog, men desværre fandt vi den ikke.

Foyles

Foyles

Billede 14 Billede 3 Billede 4

Frokosten blev på Jamies Italian i Soho, fantastisk som altid. Godt mætte tog vi tilbage til hotellet og hentede vores bagage, skiftede tøj og tog til lufthavnen, denne gang gik vi til Kings Cross og tog direkte til Heathrow derfra. Lidt smart.

Billede 2 Billede 1 Billede

Desværre var vores fly forsinket men flyveturen var smuk og snart var vi i Københavns lufthavn, hvor der var kuffertkaos, men heldigvis ikke på vores bånd:-)

image

Endnu en dejlig london tur har taget slut og vi glæder os allerede til næste år.

/M

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: