Boghandel med udsigt

19 jan

Det kan godt være at det ikke mere er interessant at shoppe musik i London, men bøger er det stadig interessant at kigge efter. Pladebutikker lukker og boghandlere lukker – også i London, men der er stadig mange gode boghandlere tilbage i byen. Én af dem er Waterstones, der har del afdelinger rundt om i byen. Den bedste er klart deres store flagskib på 203/206 Piccadilly – tæt på Piccadilly Circus.  Efter sigende skulle det være den største boghandel i Europa.

Den er ihvertfald fyldt af bøger af alle slags fordelt over 5 etager, og jeg er aldrig gået forgæves, når der var en bestemt bog jeg ledte efter.

I maj havde de denne flotte LEGO-udstilling i forbindelse med bogen LEGO for Grown Ups:

Waterstones maj 2013

Waterstones maj 2013

Denne gang handle det mest om at finde den nye Jamie Oliver kogebog – som jeg fandt og til 1/2 pris. Og så faldt lige over denne bog, også til 1/2 pris, som jeg også måtte have med hjem, selv om den vejede godt i håndbagagen.

IMG_3161

Waterstones 2.1.14

Vi opdagede at der på 5. sal var en restaurant/cafe 5th View, som lovede udsigt – det måtte vi lige tjekke. Og der VAR en flot udsigt over hustagene, med Big Ben og det hele. Læs mere om 5th View her.

Waterstones 2.1.14

Waterstones 2.1.14

Vi fik en kop kaffe, lidt dyrere end andre steder, men udsigten taget i betragtning, er det vel OK. At de så selv lagde 12 % i drikkepenge på, var måske lige i overkanten, men nu er I advarede.

IMG_3163Man kan også spise både morgenmad, frokost og middag dér, så det skal vi da prøve.

Del af menukort

Del af menukort – husk at lægge 12 % til prisen 🙂

Vi lagde mærke til at de bedste borde ved vinduerne og dermed den bedste udsigt var reserverede, så det er nok en god ide, hvis man vil nyde en måltid sammen med en flot udsigt over byen.

Waterstones 2.1.14

Waterstones 2.1.14

 

/H

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: