Dag 5 – sidste dag i London

3 jan
We LOVE London

We LOVE London

Idag gik vi lidt rundt og ledte efter et godt (nyt) sted at spise morgenmad, men det første forsøg ‘Steak & co.’ havde lukket på trods af at de skiltede med morgenmad i vinduet. Næste forsøg var ‘LEON’ som vi havde læst om – men det var ikke hyggeligt nok til os:-)

Så gik vi på Pret A Manger, for at få noget vi vidste vi kunne lide: Grød til Henrik og Youghurt til mig, og derefter kaffe og croissant på Monmouth Cafe.

Efter en hurtig tur tilbage på hotellet, hvor vi pakkede kufferter og tjekkede ud, satte vi kufferterne til opmagasinering for resten af dagen og tog afsted til Waterloo Station, hvor der også er en Fat Face butik, hvor Henrik havde fået noget lagt til side.

Solen skinnede helt vildt og vi tog en del hel almindelige London billeder, som for os har stor værdi fordi vi var der, men for jer måske bare ser ret almindelige ud, så her kommer de som galleri:

Vi fik shoppet (lidt mere) i Fat Face – jeg elsker ‘ last chance’ shopping, den sidste dag og fik blandt andet en rigtig skøn sweater! Henrik købte tre par strømper…Og derefter gik vi til St. James Park hvor vi spiste sushi, som vi havde købt i  Wasabi , det var helt fantastisk vejr.

Derefter en tur omkring toiletterne i St. James Park og så videre til Waterstones, som Henrik vil skrive mere om i et senere indlæg. Dog vil jeg nævne at vi fik god kaffe og en fantastisk udsigt, på cafe’en på 5 sal i Waterstones (som er en stor boghandel) og at man kan få morgenmad der! Så det skal prøves næste gang vi kommer til London.

Der var også lænestole på 5 sal i Waterstones!

Der var også lænestole på 5 sal i Waterstones!

Vi købte også et par bøger, bla. en ny London bog, som I nok skal høre mere om her på bloggen.

Tilbage til hotellet lidt i tre og afsted til lufthavnen, hvor vi havde en fuldstændig ukompliceret og hurtig tjek ind, security og hjemtur.

Tak for denne gang, til jer der fulgte med, vi håber I har hygget jer!

Husk at vi også meget gerne følger jer, når I er i London, I kan blot sende jeres gæsteindlæg til os, så kommer de på bloggen.

Fra St. James Park

Solskin og Sushi i St. James Park

/M

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: