3. tur i år – første dag

29 dec

Vi er efterhånden blevet helt cool med det der planlægning og kontrol med tiden, faktisk noget nær afslappet, vil jeg sige.

Således fik vi pakket og gjort rent i Danmarkspalæet, samtidig med at vi hyggede med kattene og vaskede tøj, dagen før vi skulle afsted.

Vi skulle op klokken absolut buldermørkt, og gik roligt i seng kl. 23, med udsigt til 5 trekvart timers søvn.

Jeg fik hvilet mig til klokken to hvor jeg muligvis faldt i søvn, måske halv tre, så det er blevet til 2.5 times søvn i nat for mit vedkommende!

Pyt med det, vi har ferie og London er klar – vi er klar og nu sker det!

Metro til tiden, og afsted mod bagage drop-in, hvor den første uregelmæssighed ventede; kø helt ned til halvvejs til terminal 2! Vi – og alle andre var rystede. Hvad sker der lige? Med kun en time til at vi skulle i luften, var vi pludselig i tidsnød. Men køen rykkede pænt hurtigt, og da vi var fremme ved selvbetjenings bagage drop, var der efterhånden blevet skabt lidt mere orden i kaos, lufthavnspersonalet var begyndt at sætte skille snore op mellem folk så vi stod i noget der ligenede rækker.

Vi slappede stadig af og jeg sagde til Henrik, at vi ved jo at det går så hurtigt i security. Vi når det snildt! Tilføjede faktisk 7-9-13 , men ku ikke rigtig banke under bordet…

Og hvad sker så? Vi kommer op til et security kaos magen til det nede ved bagage drop… alle står som sild i en tønde, og alle vil til London idag. Kl. ti minutter i otte. Og nu er klokken faktisk kvarter over syv….

Henrik bliver lidt stille og vi siger engang i mellem til hinanden at vi nok skal nå det. Halser afsted efter lang tid i security og skal selvfølgelig til en gate i den anden ende af lufthavnen, aller længst væk. Også kø ved paskontrol før gaten…. nogen vil overhale os; Vi skal nå et fly til London råber de, og vi vender os om og siger at det skal vi også…. Vi løber nærmest ned af gaten, de er ved at være færdige med at boarde. Bag os hiver en løbende kvinde efter vejret. Vi når det…. vi nede det….vi kom afsted…. vi ER her!!

Og efter et første stop her

foto

Er vi snart i undergrunden og pludselig ude i solskinnet i Covent Garden.

foto

foto

foto 3 foto 2

Stiller kufferterne på hotellet og finder en fransk cafe hvor vi spiser morgenmad.

foto foto

Og selvom solen skinner og det føles som en forårsdag i marts, så er det faktisk stadig jul her i London:

foto foto

Vi er landet.

/M

Reklamer

2 kommentarer to “3. tur i år – første dag”

 1. dotstim december 29, 2013 hos 3:40 pm #

  Tak for et dejligt brev. Vi kender lidt til lufthavnen. Rart at høre at i klarede det. Vi krydser fingre for et godt vejr til jer.

  Godt nytår, nu kommer lyset og den lange dag tilbage.

  mor

  Fra: Mmh… London! [mailto:comment-reply@wordpress.com] Sendt: 29. december 2013 15:54 Til: stim@mail.dk Emne: [Nyt indlæg] 3. tur i år – første dag

  mmhlondon posted: “Vi er efterhånden blevet helt cool med det der planlægning og kontrol med tiden, faktisk noget nær afslappet, vil jeg sige. Således fik vi pakket og gjort rent i Danmarkspalæet, samtidig med at vi hyggede med kattene og vaskede tøj, dagen før vi skulle”

  • mmhlondon december 30, 2013 hos 9:09 am #

   Hej Mor.
   Tak for kommentar! Ja, vi nyder det, og håber at få mere solskin:-)
   Mette

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: