Sidste dag i London i 2013

19 maj
IMG_1679

Sådan så der ud i vores have, da vi vågnede lørdag morgen

Vi var først hjemme efter midnat og kunne derfor ikke blogge om vores sidste dag, før det ikke længere var d. 17 maj – så idag får i historien om hvad vi foretog os den sidste dag i London.

IMG_2008

Henriks kuffert var propfuld

Morgenpakningen – kunne vi have alting i vores to kufferter? Ja, det gik lige an.

IMG_1664

Sådan et fint hjerte fik jeg!

Derefter en tur ned hos ‘Paul’ og spise morgenmad. Dennegang smagte vi youghurten , også den er anbefalelsesværdig.

IMG_2010

Youghurt med granola og jordbær

Da det (igen) var blevet gråvejr og forholdsvist koldt, opgav vi tanken om at tage til Petersham Nurseries – især fordi man muligvis skal reservere bord, hvis man vil spise der, og det havde vi ikke gjort. Vi vidste at vi ville have brug for at gå ind et sted og få varmen og spise frokost, så vi udsatte det til næste gang.

IMG_1667

Chinatown fredag formiddag, der læsses varer af

Istedet gik vi en tur ned i Berwick Street og jeg kiggede stof, mens Henrik kiggede plader i Sister Ray. Der er virkelig mange fine og spændende stof butikker. Jeg gik i ‘Clothing‘ – som er ejet af en dansk kvinde – og købte Japansk Denim stof til et par små klapbukser til barnebarnet og noget tyndt stribet skjorte stof til en lille sommer kjortel til samme lille gut.

Derefter tog vi til Liverpool Street station og derfra til Spitalfieldsmarket, hvor jeg dels skulle prøve at bytte en strikbluse i White Stuff, som jeg havde købt i Exeter (og desværre først opdagede havde et lille hul, efter vi havde forladt Devon) – og dels skulle Henrik liiige kigge lidt mere vinyl og vi ville også i Rough Trade og måske drikke en kop Monmouth kaffe der.

IMG_1673 IMG_1672

Det gik fint med at bytte blusen, og Henrik fandt også noget i Rough Trade, men vi droppede kaffen  og gik istedet til Borough Market, i håb om at få kaffe på den Monmouth cafe der ligger der. Turen derhen gik over Tower Bridge, og der var virkelig gang i Borough Market. Der var kø til Monmouth cafeen helt ud på gaden, så vi droppede også den ide og så os i stedet lidt om på markedet, inden vi kolde og lidt forblæste gik ind på ‘The Mudlark’ som vi har været på før. Her spiste vi frokost og fik varmen, og derefter tog vi tilbage til Covent Garden og drak (endelig!) kaffe på ‘vores’ Monmouth cafe i Monmouth Street.

IMG_1678

I anledning af Norges nationaldag, var hotellet fyldt med musikere med deres instrumenter!!

Så var klokken blevet mange…så må vi hellere komme hjem….ellers blir’ vor moder bange… tingelingelater om igen!

Spiste en sandwich på flyet og døde lidt af varme på vej hjem fra vores lokale metro station, klokken var 24:00 og det var 17 grader….

/M

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: