What to do in London?

24 apr

165459_505881032794705_892054433_n

Hvis I ikke er klar over det, så skal vi snart til London….Selvom vi allerede har været på den årlige kærestetur, der ligger i marts, så er anledningen denne gang, at Henrik og gutterne skulle til koncert i London i maj. Jeg holder meget af at forkæle min mand, så selvfølgelig skulle han afsted til Steve Hackett koncert!  Nu faldt det så Henrik ind, at det var fjollet at han skulle bo alene på et dobbeltværelse, og så blev jeg inviteret med – og jeg lod mig overtale….. En af de andre gutters kone, Tina, tager også med, så vi skal hygge os sammen mens drengene er til koncert.

Men hvad skal der ellers ske på vores snarlige tur? Her kommer et foreløbigt program forslag.

I kan følge med når vi er der, og se om det holder, og I kan også foreslå os, at se/gøre noget andet end det vi indtil nu har tænkt på, hvis I kender nogle hyggelige steder, som I tror vi ikke har været på!!

Fredag d. 10 maj: Vi tager tidlig afsted (Michael og Tina sover lidt længere og ankommer med et senere fly) og har det meste af fredagen i London:

kl. 11 tjekker vi ind på hotellet (Strand Palace) stiller evt. bare vores kufferter og går straks på Monmouth cafe og drikker kaffe.

Vi fik jorden bedste kop kaffe på Monmouth...

Kaffe på Monmouth…

kl. 12 runder vi Neals street, Neals Yeard, The seven Dials og Covent Garden, og måske spiser vi frokost på Jamies nye restaurant i Covent Garden, men sandsynligvis bliver det take away sushi fra Wasabi, som vi spiser i en lille park.

kl. 15 mødes vi med Tina, Michael og de øvrige der skal til koncert, og enten shopper vi lidt rundt, sammen eller hver for sig, eller vi tager simpelthen ud til området hvor koncert stedet Apollo ligger og kigger os lidt omkring der, inden vi finder noget at spise til gutterne.

KL. 19  stiller gutterne sig i kø foran Apollo og Tina og jeg går på The Hampshire Hog, hvor vi Dinner og tilbringer aftenen.

Panoramabillede fra Hampshire Hog. Klik for at gøre billedet større.

Panoramabillede fra Hampshire Hog. Klik for at gøre billedet større.

KL. 24 ca. Gutterne kommer (sandsynligvis i højt humør) tilbage fra koncerten og vi drikker et par øl, inden vi tager hjem til hotellet.

Lørdag: Vi shopper igennem, måske også noget kulturelt sammen med de andre.

Søndag: de andre pakker sammen og tager til lufthavnen og vi tager til Andy, som har købt hus i Devon.

Devon ser sådan her ud.

Mandag-onsdag er vi hos Andy og torsdag er vi tilbage i London og skal til Bowie udstilling kl. 14 på Victoria & Albert museum.

Fredag er vores sidste dag i London i denne omgang og måske når vi et smut til Petersham Nurseries hvis vejret er godt.

…16 dage til….!!

/M

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: