Rubies in the Rubble

2 apr


Jenny Dawson og en af hendes medarbejdere

Jenny Dawson og en af hendes medarbejdere

Forleden faldt jeg over en artikel i Politiken (af Lone Theils, vores ynglingskorrespondent i London) som jeg synes fortjener at blive omtalt her på bloggen.

Jenny Dawson, som er uddanet matematiker har rigtig regnet den ud! Hun laver chutney af grøntsager, som supermarkederne har smidt ud. Fra de lokale markeder i Londons centrum henter hun grøntsagerne og fra restauranter og hoteller får hun brugte syltetøjsglas til genbrug, og fra selveste Liberty får hun stof rester til at fuldende det æstetiske indtryk omkring lågene! Så kan det vist ikke blive mere genbrugshot:-)

Medarbejderne samlede hun sammen via sine tidligere netværk i forbindelse med velgørenhed, folk der havde brug for at komme videre i tilværelsen og var tidligere stofmisbrugere, hjemløse og sex slaver. Køkkenet lånte hun sig frem til i Kings Cross i London (bare det var mig…!) og så gik hun igang. Produkterne solgte hun på de lokale markeder og forretningen går strygende.

Når vi kommer til London næste gang, vil vi holde et skarpt øje med Rubies in the Rubbles chutney, og sla da have et par glas med hjem!!

og det er der kun 37 dage til…

/M

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: