Breaking News!!

9 mar

Her til morgen så jeg på vores hotel-medgæster på en helt ny måde. Var det ikke hende der som havde det lyseblå nattøj med roserne på igår? Det der’ er da ham med den ternede py…

IMG_0523 IMG_0524 IMG_0525 IMG_0526 IMG_0527 IMG_0529 IMG_0531 IMG_0534

Vi blev nemlig vækket af brandalarmen inat, og tilbragte en lille time ude på gaden i regnen sammen med alle de andre gæster, i morgenkåber, underkjoler, pyjamaser og klip klappere….

Der kom kun en brandbil, så vi havde hurtigt på fornemmelsen at det ikke var alvorligt, men tiden inden da, – oppe på værelset- var en god øvelse i, hvordan man egentlig reagerer i sådan en situation:

Henrik tog meget hurtigt tøj på – glemte strømper, men huskede vores pas,- mens jeg stillede mig op på en stol i nat t-shirten og prøvede at stoppe vores brandalarm, i sikker forvisning om at det kun var noget der ringede inde på vores værelse… Opgav dog hurtigt, og kiggede to gange ud på gangen, før jeg var overbevist om, at vi skulle ud af hotellet. Der var ingen røg eller ild, men gæster der alle var på vej ned af gangene. Så gik alvoren op for mig og jeg tænkte i denne rækkefølge:  strikke tøj, som er en bestillingsvare – taske med pung og tlf. – Briller – hvilken af mine to jakker må evt. brænde… tog hurtigt noget tøj på der lå fremme og valgte at redde skindjakken… hoppede i sko med lynlås og råbte til Henrik; Skal jeg tage computeren med…? Men droppede det og hastede mod nærmeste nødudgang.

Tænkte på, at vi ikke havde sat os ind i evakueringsplanen og at det gik forrygende hurtigt med at komme ud på gaden, men vi bor også på 1 sal i år.

Udenfor; ingen panik, vi stod tæt sammen under et stillads og prøvede at undgå regn i nakken, og hyggede os med to italienere , som fik grineflip og var iført laksefarvet underkjole og bare ben under frakken, og ternet hyggebuks:-)

Da vi blev guidet ind på hotellet igen, stod hotelpersonalet på betryggende vis i neon gule veste og viste os tilrette og beroligede de få der var blevet forskrækkede.

Alt i alt en  helt anderledes oplevelse på en London tur der ellers er helt som den plejer.

/M

Reklamer

2 kommentarer to “Breaking News!!”

 1. Lars Ditlevsen marts 9, 2013 hos 3:54 pm #

  Så har I også prøver det: det må have været lidt af en forskrækkelse.håber I kunne falde i søvn bagefter.

  • mmhlondon marts 9, 2013 hos 5:28 pm #

   Ja det var lidt underligt, også at tænke tilbage på her til morgen.
   Men det var jo heldigvis ikke noget alvorligt.
   /H

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: