Familietur til London

9 feb
Henrik og Tine i London i 1997

Henrik og Tine i London i 1997

Der er nok mange mulige steder at indlogere sig, hvis man rejser som familie, men i min søgen efter ‘familievenligt hotel’ i London, faldt jeg over et tilbud som kan ses  her – flere af hotellerne har tilbud om gratis overnatning til to børn under 13 , sammen med 2 voksne. Det synes jeg lyder rimeligt billigt og så ligger de fleste af hotellerne centralt.Vi har selv boet på Bedford og Royal National, og kan anbefale det første men ikke det sidste.

Alternativt til et familieværelse, kan man evt. overveje to dobbeltværelser og lade børnene bo sammen i det ene, hvis de er gamle nok.

Legetøjsbutikken i Covent Garden maj 2011

Legetøjsbutikken i Covent Garden maj 2011

Covent Garden er fyldt med turister, men et vidunderligt sansevirvar for børnene. Der er altid nogen der optræder, der er markedet, de små stande og nede i bunden, hvor der tit er optræden med klassiske musikanter der øver sig, –  ligger der den skønneste legetøjsbutik, hvor jeg i 2011 fik lov at efterlade en ‘flaskepost’ i maj, til Sofie på 12, som hun skulle finde i sin sommerferie udfra en ordgåde jeg havde lavet. Tænk at butikken var med på legen! Den er klart et besøg værd, og legetøjet har en helt anden karakter end i Hamleys, som jeg bestemt også vil anbefale til enhver børnefamilie med respekt for sig selv – man behøver ikke købe noget, men tag afsted før I er blevet for trætte!

Hamleys

Hamleys

City Farm

City Farm

Aktiviteter for børn i London, har vi været ind på løbende i vores indlæg her på bloggen, men en af  de seværdigheder der ikke en oplagte turistfælde, er Spitalfield City Farm, som ligger i Brick Lane,- en spændende bydel iøvrigt.

En heldagstur med picnickurv, for hele familien, kunne være Camden Lock, og så videre til et skønt grønt område der hedder Primrose Hill, hvor børnene kan rende og lege selv, og der er en fantastisk udsigt over London, når man er kommet op på toppen af bakken!

På siden her kan man finde flere spændende aktiviteter for børn.

Så kære Rikke: Bare se at komme igang med planlægningen!!      PS: Om 26 dage er VI i London!!

/M

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: