Gæsteindlæg fra Hanne Matthiesen

21 jan

Garn på hjernen!

Har lige indviet mine nyerhvervede stribede sokker fra Mettes strikkebutik. Dejlige, varme og lidt frække i farverne… Mmmmmm …

Loop i Islington

Loop i Islington

Kom i den forbindelse til at tænke på LOOP, en Londonshop jeg gerne vil anbefale – hvis du også er bidt af en gal strikkepind – eller bare helt generelt har en passion for alt, der er håndlavet, godt design og kvalitet i indbydende farver. Det hele selvfølgelig sat frem og arrangeret så det inspirerer, ja, kribler i fingrene – og man er parat til at gå ombord med det samme!

Gå forbi hvis du er i nabolaget, Islington. Og ellers kan du også finde den på nettet – her.

Julie Arkell

Julie Arkell

Julie Arkells univers

Faktisk var det gennem LOOP jeg først fik øje på Julie Arkell, en britisk mixed media kunstner, der arbejder med at lave de her underlige/ skøre/ skæve/ sjove ʻkaninerʼ eller dukker(?) og genstande – af ydmyge blandede materialer som papmaché kombineret med strik, stof, bånd og fundne objekter mm.

Som billedkunstner selv med hang til at blande alle mulige materialer kan jeg hverken stå for hendes totalt crazy og dybt poetiske univers eller for hendes helt personlige og unikke brug af materialer (kasserede legetøj, tekstiler mm).

Julie Arkell holder af og til kurser i LOOP. Man skal nok være rimelig hurtig på aftrækkeren for at få en plads. Men det er afgjort en af de ting, der står højt på min to-do-liste, engang jeg kan få det til at falde i hak med et Londonbesøg.

Alternativt kan man så overveje at købe hendes bog ʻHOMEʼ. Den er fuld af eksempler på hendes sære dukker – og glimt fra hendes atelier, der ud over at være arbejdsplads fungerer som en vidunderlig blanding af opbevaring og udstilling. En stor kilde til inspiration for barnlige sjæle!

/Hanne

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: