Londons Tube – nu på sko

18 dec

Moden kender absolut ingen grænser. Se lige denne sko:

532388_450526051663537_672055756_n

Og så kan vi jo passende tilføje, at Londons undergrund faktisk ikke er så tosset at komme rundt i byen med. Enkelte stationer er dog meget  forvirrende, så dem undgår vi helst, fx. Euston og Kings Cross St. Pancras, hvor vi faktisk har været faret vild engang…

Og så skal man være opmærksom på at man i weekenden kan stige af på Camden Town, men ikke på, hvilket vil sige, at man skal gå til stationen Chalk Farm når man skal tilbage til midtbyen. Det er en meget passende og ikke særlig lang gå tur, så det er egentlig ikke noget problem, når man bare ved det:-)

Er man stået af på fx. Liverpool Street eller Victoria skal man sørge for at kigge godt på farverne for de enkelte linier, når man skal videre, så man ikke havner på den forkerte linie….som Henrik siger: Man skal holde øje med hvor det er man skal hen – det er vel ikke så svært?!

Engang gik vi til Bank St. for lige at tage undergrunden til Monument, hvor vi skulle noget i nærheden af, men det viste sig, at forbindelsen var en gang tunnel på flere km., så lærte vi det. Det er jo ikke så svært…. 🙂 vel?

West bound eller... east...?

West bound eller… east…? Jeg står lige og tænker mig om….

/M

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: