December i London

28 nov

Er du en af de heldige der skal afsted i starten af december måned, så læs her:

“Juleudstillingerne i vinduerne i det store varehuse på Oxford Street er næsten kunst, og lørdag 6. december er der ekstra muligehed for at beundre “værkerne”. Da er der VIP-dag i West End – VIP for Very Important Pedestrians. Den dag er både Oxford Street og Regent Street lukket for trafik, og der er underholdning og musik i gaderne, og rygter om “celebrity appearances”.

Hvor: Hvis vejret viser sig fra sin værste side er der lunt og varmt i nyåbnede Westfield London. Byens største shoppecenter med de fem store varhuse Debenhams, Next, Marks and Spencer, House of Fraser og Waitrose samt yderligere 265 specialforretninger. F.eks. kan man finde 40 luksusmærker i den del af centret, der kaldes “The Village”. Westfield ligger på Ariel Way. Nærmeste undergrund: Shepherds Bush. www.westfield.com
Ekstra: Carnaby Street i byens hjerte var det centrale omdrejningspunkt, da London i sin tid slog igennem som ungdommens modemekka. Der er stadig forretninger i den lille gade, men der er også en unik fotoudstilling fra RockArchive lige om hjørnet i Broadwick Street 65-67. Her mkan man opleve mange aldrig-set-før fotos af de rock-navne, der gennem årene har præget musikken, byen og også gaden. Rolling Stones, Bob Dylan, Bob Marley, The Who, The Clash, U2, Led Zeppelin, Amy Winehouse and The Sex Pistols, som oprindelig spillede i Carnaby Street). Alle fotos i begrænset signeret antal er til salg. Priserne starter ved 225 pund.
www.visitlondon.com

Tekst og billeder er tyvhugget haps haps fra rejseliv.dk

-Selv rejser vi om 99 dage 🙂

/M

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: