Syg i London

26 nov

Det håber vi selvfølgelig ikke at du bliver, men når jeg nu selv ligger syg idag, er det nærliggende at skrive lidt om emnet på bloggen.

Umiddelbart står der i Politikens Guide bog om London, at det gule sygesikringsbevis er godt nok, til at dække et evt. besøg hos det der ligner lægevagten i Danmark. Hvordan man kontakter lægevagten i London, er dog lidt mere vanskeligt at finde ud af. Det nærmeste jeg er kommet det er ved at læse på den danske kirkes hjemmeside, hvor de beskriver hvad danskere som er bosiddende i London skal gøre for at finde en læge og hvad de iøvrigt skal gøre ved akut sygdom.

Så jeg vil tro, at de fleste hoteller i London er i besiddelse af et nummer til en lægevagtordning, hvor du vil kunne blive tilset af en læge ved at vise dit danske gule sygesikringskort frem, og dit pas.

Nåja…en ambulance…det var måske også så drastisk…… 🙂

Du kan også henvende dig på et ‘Walk – in center’ for minor injuries , hvilket jeg tror er det der kommer nærmest på en dansk skadestue:

 Minor Injuries Unit (MIU)

Located at St Bartholomew’s Hospital, West Smithfield, London EC1A 7BE.

The Minor Injuries Unit is staffed by nurse practitioners. They can treat injuries such as cuts and grazes, broken bones, minor burns and scalds, bites and stings, strains and sprains, minor head injuries, and minor eye or ear problems. If an injury requires a specialist opinion patients can be transferred to the A&E Department at The Royal London Hospital.

It is a walk-in service, so no appointment is needed. Patients are seen in order of urgency. The Minor Injuries Unit is open Monday to Friday, 8am-2pm (last patient will be accepted at 12.45pm). It is closed at weekends and on bank holidays.

Telephone

Reception  020 3465 6843 or 020 3465 5869

Map showing location of Minor Injuries Unit at Barts

Directions to St Bartholomew’s Hospital

God bedring, til de læsere der ligesom jeg ligger og hoster idag 🙂 og så er der 101 dage til, at vi skal være raske og friske i London 🙂

/M

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: