Strand Palace – det bedste sted

12 okt

The Strand Palace Hotel

Selvom vi tidligere har omtalt vores ynglingshotel, synes jeg at det fortjener et blog indlæg for sig selv:-) Det ER jo Strand Palace jeg snakker om, og hvor mange gange vi egentlig har boet der har jeg ikke det fulde overblik, men det ligger super centralt, tæt ved Themsen (dejlig aftenturs lokation) og er ikke et dyrt hotel, standarden taget i betragtning.

En værdig velkomst

Vi synes at der er en god stemning, det er super meget ‘London’ med portneren med den høje hat og alt hvad der ellers hører sig til.

Her har vi indtaget vores morgenmad mange gange!

Morgenmaden er rigtig fin, men vi har valgt den fra de sidste gange, fordi vi gerne ville ud og spise brunch nogle særligt udvalgte steder og nogle gange også bare syntes at en youghurt med lidt tilbehør og en latte, fra Pret a Manger var lige så god og kunne indtages på vejen til dagens udflugtsmål. Men vælger man den på hotellet, så får man gryn, flakes, toast, frisk og syltet frugt, ost, jam, youghurt, engelsk morgenmad (hvis man betaler for det) croissanter og andre små butterdejsting. Almindelig kaffe (ikke noget at skrive hjem om) og english the.

Lobby

Lobbyen har vi opholdt os i nogle gange, men mest ved afrejse, kun en enkelt gang var der bøvl med vores indtjekning og vi måtte sidde og vente på at de fandt vores bookning.

Loungen har vi enkelte gange hentet en drink i for at tage den med op til vores karbad 🙂 og så har jeg siddet og skrevet dernede en gang hvor Henrik var til koncert med Uffe og jeg var ‘alene hjemme’ på hotelet:-)

Denne størrelse har vi somreglen altid boet på

Værelserne har vi aldrig været utilfredse med, de er ikke megastore, men ligetilpas efter vores smag og der er altid rent og pænt og en passende temperatur både sommer og vinter. Nogle hoteller i London lider alvorligt af radiator problemer, sådan at der ingen varme er om vinteren, hvorimod man ikke kan slukke for varmen om sommeren 🙂 Men det er ikke tilfældet på Strand!

Her er jeg på Strand Palace Hotel

Det ligger så dejligt, fordi man går gennem Covent Garden – ud af city mylderet og lander på denne lange rolige gade Strand, som har små hyggelige gyder der alle fører lige ned til Themsen.Strand har også en del teatere og derfor også restauranter som tilbyder tildlig aftensmad – før forestillingen.

Romantisk tur ved Themsen

Selvom der altid virker godt fyldt op på Strand, har vi aldrig været generet af larm eller andre gener fra øvrige gæster. Måske nok et lidt for ‘kedeligt’ hotel for unge 🙂

Og om 7 måneder, så er vi der…måske for anden gang i 2013 🙂

/M

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: