Lazy Sumdays

30 sep

Nej kære læser, det er ikke en stavefejl. Her i huset er det Lazy Sunday, bortset fra rengøring og madlavning (de unge kommer i aften), men i London har de noget der hedder Lazy Sumdays.

Vi har ført nævnt restauranten (der er flere “afdelinger” i London”) Ping Pong. Ping Pong serverer forskellige former for Dim Sums, bagte, dampede, stegte osv. og så laver de nogle gode drinks. Vi spiser det tit når vi er i London, og sidste gang benyttede vi os af deres søndags tilbud Lazy Sumday – spis alt det du kan for £ 20,95 (£ 9,5 hvis du er under 12 år). Vi har før benyttet os af deres fast menuer, men det var rart bare at kaste sig ud i det. Der er rigtig meget at vælge imellem, vi kan især anbefale deres seaweed crackers og andeforårsrullerne – men det hele er godt.

Man bestiller ved at krydse af på en lang bestillingsseddel (TIPS!!! husk brillerne, det står godt nok med småt), og så venter man lidt, og så bliver der ellers båret mad ind i stabler – bl.a. i disse bambusting man damper maden i:

Jeg er vild med de store hvide fluffy ting, som kan ses midt i billedet (som vi ikke selv har taget, men det kunne godt være en middag vi har spist), en slags dampede boller med kød inden i, uhm! (Jeg mener den hedder Char Sui Bun på menukortet).

Her følger et par af vores egne billeder:

Ping Pong Soho februar 2009

Ping Pong Soho juli 2011

Nu bliver jeg helt sulten, må hellere lave noget frokost – og så glæde mig til næste besøg på Ping Pong 🙂

/H

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: