Mer koncert (men først i 2013)

15 sep

Mange gamle bands bliver gendannede, om ikke andet så bare for en enkelt koncert (Emerson Lake & Palmer på High Voltage festivallen i 2010) eller for nogle få koncerter (Mott the Hoople i 2009). Nogle starter karrieren igen (Magazin & Dexys (Midnight Runnrs)) andre forsøger at få samlet original besætningen, eller den besætning som fansene synes er det bedste/rigtige (Asie, men desværre ikke Genesis).

Sidste skud på stammen er det engelske (prog)band Family, der fra 1968 frem til 1973 udgav en stribe fremragende plader bl.a. Music in a Doll´s House, Family Entertainment og Bandstand.

Bandet var bl.a. kendt pga sanger Roger Chapman (“Chappo”) og hans hæse stemme, han har stadig en karriere igang bl.a. med bandet Shortlist.

Bandet har haft en del kendte bassister. Ric Grech  er måske mest kendt som bassist i Blind Faith og Traffic, og har desuden været sessionmusiker for bl.a. Rod Stewart. John Wetton hare spillet med King Crimson, Uriah Heep, UK, Roxy Music, Asia og en masse andre bands.

Jim Cregan, måske mest kendt som guitarist hos Rod Stewart da han var mest populær, har spillet i bandet, og i det hele taget var kvaliteten blandt musikerne i bandet meget høj.

Nu samles Roger Chapman, John ‘Poli’ Palmer, Rob Townsend og Jim Cregan for en enkelt koncert (lad os nu se om der ikke kommer flere) d. 2.2.2013 i London’s O2 Shepherds Bush Empire.

Her kan du læse en gennemgang/anmeldelser af deres plader.

/H

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: