Chokoladetrang i regnvejr

14 sep

Chokolade shopping: Idag regner det rigtig London agtigt og jeg vil foreslå følgende:

Start dagen i Marylebone High Street 45, hvor du finder den mundvands-fremkaldende chokoladespecialistRococo. Skulle du købe mere, end du selv kan slæbe hjem, kan de sende dine indkøb til dig i Danmark efter nærmere aftale. Herfra går du længere ned af gaden til nr. 105, hvorPatisserie Valerie ligger. Her skal du nyde så meget som muligt af deres store udvalg af de lækreste kager og andet bagværk. Så går turen længere sydpå mod Oxford Street. Dernede slår du lige vejen ind forbi Selfridges, der naturligvis har en vidunderlig chokoladeafdeling.

Det bedste af chokolade

Det kan på nuværende tidspunkt være tiltrængt med en lille gåtur, så vend næsen mod øst og gå til Regent Street. Her finder du både den verdenskendteGodiva, der laver ”moderne” og klassisk chokolade af bedste kvalitet, og den engelske klassiker Thorntons, der ud over chokolade også er kendt for deres toffee og fudge.

For enden af Regent Street drejer du til højre ad Piccadilly og styre direkte mod Fortnum & Mason og deres St. James’s Restaurant. Her indtager du en fuld High Tea med sandwiches, kager og scones. Og inden du går derfra, skal du naturligvis lige forbi deres chokoladeafdeling.

Er du stadig i stand til at stå på dine ben, bør du ende din choko-shoppingtur i Harrods Food Court, hvor alle de fornemme chokolademærker er repræsenteret.

…og hvis det stadig regner, så tag på Tate Modern og gå hurtigt igennem de mest interessante udstillinger og skynd dig ned på cafeteriet og bestil varm cacao med mashmellows og pomfrites!! Det gjorde vi:-)

mmh…

/M

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: