Kongens efterfølger

4 aug

Er der overhovedet nogen der følger mig? …

Da jeg var barn legede vi Kongens efterfølger på legepladsen. Det gik ud på, at en gik forest og viste hvor man skulle gå og vi andre gik bagefter på en lang række. Hvad var der egentlig så sjovt ved den leg? Jo. Det var uforudsigeligt hvad ‘Kongen’ kunne finde på og man måtte være vågen og forberedt på de udfordringer det stillede undervejs. Op på borde og ned på bænke, langs en sandkassekant eller op på en lav mur. Henover mælkekasser (ølkasser var det nok i min barndom) og ned i vandpytter! Det var både sjovt at være den der gik forest og den der fulgte efter.

Idag leger børnene ‘parcour’ – tempoet er røget i vejret. Selv har jeg valgt ledelse som mit fagområde og går i den forbindelse forest i flere sammenhænge. Men: efterfølgerne har en stor og vigtig rolle. Dels er der ikke noget ved at være Kongen, hvis ingen følger efter og dels kan man få de bedste råd af dem går bagefter. Som Kongen gjaldt det om at være opfindsom og huske at kigge sig tilbage for at se om alle var med og udfordringerne var passende. Ellers tabte man sit følge og så var den leg kedelig…

Nu vil jeg være kongen…

Hvorfor nu denne lange barndomshistorie med refleksion til nutiden? Fordi jeg synes det er sjovt at vores elektroniske samvær har udviklet sig derhen at vi alle kan lege ‘kongen’ og fx. via en blog vælge at gå forest og have jer læsere med som vores ‘følgere’.

Er I med ?

Så kære læsere af denne blog: klik ind på ‘follow’ så øger det vores motivation for at fortsætte bloggen her, og spred rygtet!!

Idag har jeg sat et mål for hvor mange followers vi skal have fået i morgen, og den der rammer dette tal får tilsendt en præmie, som jeg ikke kan afsløre her!

Og husk så, at en af vores intentioner med bloggen, er at DU også kan bruge den. Hvis du gerne vil inviteres til at være bidragsyder på bloggen kan du skrive til os i en kommentar, så sender vi dig en invitation. Gæstebloggere bliver en vigtig del af denne blogs fremtid, for vi kan ikke udfylde alle 365 dage om året selv, og vil også gerne inspireres af jer og jeres oplevelser i London!

Endnu har vi dog holdt vores nytårsfortsæt om at blogge hver dag:-)

ER I derude??!!

Vi modtager alle former for gæsteindlæg, gamle oplevelser, såvel som nye. du kan også få et indlæg på mens du er på ferie i London, hvis du ønsker det, og vi har kontakt til flere danskere der bor fast i London, som også vil gæsteblogge i fremtiden.

Så tjek ind hos os! Vi glæder os til at høre om jeres oplevelser, som vi fx. fik lov til igår hos Klaus og co.

/M

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: