Kattepub

25 jul

…Er ikke et sted man hænger ud med sin kat, men jeg er sikker på at man gerne må have sin kat med, hvis man af en eller anden grund skulle finde det nyttigt.

The Nags Head er en pub med et kattetema (fra Politikens O.L tillæg 25/7-12) Den ligger på Orford Road i en del af London der hedder Walthamstow, man kan komme dertil med Victoria line. Ejeren af pubben går meget op i katte og har tilsyneladende mere styr på formeringen end det ægtepar der blev omtalt i et tidligere indlæg her på bloggen!

Da William og Kate (Englands royale ungdomspar) blev gift sidste år, blev der også afholdt bryllup på pubben – mellem to katte… Pubben afholder katte øl festivaller, hvor alle øl har katte navne.

Det er Valdemar haleløs forrest af de store katte

Det vides ikke om kattene får øl at drikke… men tjek selv stedet ud , vi har ikke været der – endnu! Historien har jeg fra Politikens ‘Mit London’ som vi er glade for, fordi det tager udgangspunkt i nogle ‘lokale danske Londonere’ og bringer os rundt i dele af London hvor vi ikke har været endnu. Vidste du forøvrigt, at England har en lille ø kaldet Isle of Man som er befolket af katte med korte haler? Det fik vi fortalt af vores dyrlæge, da vi var i den situation at vi blev nød til at godkende en ampution af en af vores egne kattes hale. /M

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: