Bruce Lacey

11 jul

Og hvem er så han?

Han er en kendt engelsk avantgardekunstner – og nu vil de fleste nok tænke: ham har jeg da aldrig hørt om. Men mange af os har nok set ham på film, da han spillede George Harrisons gartner i Beatlesfilmen Help.

Bruce Lacey i HELP

Og hvad har det så med London at gøre? Jo… frem til den 16.9.12 er der en udstilling af hans værker på Camden Arts Center.

Politiken havde igår en lille artikel om udstillingen, og jeg gengiver lige deres beskrivelse af Lacey: (en) blanding af oddball-komiker, skuespiller, robotopfinder og kunstmaler.

Udover at spille med i Help, har han bl.a. samarbejdet med Peter Sellers og Fairport Convention, som også har skrevet og indspillet sangen “Mr. Lacey” om/til/med ham. Sangen findes på deres LP fra 1969 “What We Did On Our Holidays”.

Vi har aldrig været på Camden Arts Center, men det ligger ikke så langt fra Camden Market og Primrose Hill (måske en lidt lang gåtur, eller et par stationer med The Tube), så hvis man vil besøge disse lokaliteter, kan man lige slå et “smut” forbi. På hjemmesiden ser det hyggeligt ud, med en fin lille cafe, gratis adgang og kun lukket om mandagen.

Vi slutter af med et et billeder fra udstillingen – så ved vi ligesom hvad det er vi snakker om.

“The Womanizer”

/H

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: