Yo Sushi

10 jul

..har helt sikkert været nævnt her på bloggen før, men idag drejer det sig kun om denne skønne sushi kæde. Måske inspireret af, at Henrik lavede sushi selv til os herhjemme, og som sædvanlig blev der alt for meget, så vi fik også sushi til frokost næste dag!

Henrik foran Yo Sushi i Polen Street

Yo Sushi var et ‘must eat’ sted i mange år. Yndlingstedet var Polenstreet og det er også der vi stadig går hen, hvis vi vil spise sushi til aftensmad, når vi er i London. Oftere og oftere havner vii en park med Sushi fra wasabi til frokost, hvorfor vi ikke altid har brug for at gå på Yo Sushi til aften:)

I lange perioder fik Henrik også tilsendt diverse tilbud, så vi allerede hjemmefra havde planlagt at spise der på en særlig aften, hvor det var billigt. Nu holder vi os til ‘blue Monday’ hvor alle sushi retter er til ‘blå pris’.

Ideen på Yo sushi, som jo er et ‘running dinner place’ – dvs. at maden kører rundt på små tallerkener på et rullebånd, og så tager man det man vil have, når det kommer forbi – er at tallerkenerne har hver deres farve og at farven bestemmer prisen. Så vidt jeg husker er blå den billigste og pink og orange midt imellem, mens grå er den dyreste. Men gå selv ind og prøv det, det er en rigtig sjov oplevelse.

billede fra hjemmesiden

Man kan få grøn the til maden, postevand eller sparkling, samt vin, Sake og øl. Kokkene holder til inde i midten af rullebåndet (i Polensstreet) og det er meget hyggeligt at se dem arbejde mens man spiser:)

fra et af vores egne besøg

Det er ikke voldsomt dyrt spise, slet ikke hvis man vælger en mandag.

God fornøjelse! /M

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: