Endnu mere om Islington

4 jul

Nu er det faktisk sommer i Danmark, og jeg skal indrømme at det er dejligt at kunne låne lidt fra Lone Theils artikel i Politiken (rejser 10 juni 2012) endnu engang, for udenfor venter haven, og idag skal forhaven have en omgang 🙂

Vi er jo blevet vilde med Islington, og elsker at mænge os med de indfødte 🙂 og jeg hæfter mig især ved de ting i Lones Artikel, som vi ikke selv har lagt mærke til:

“Udvalget af restauranter i Islington er enormt. Her er noget for enhver smag og pengepung, når man skal spise sin aftensmad, men af den alle er Ottolenghi en fast favorit blandt de lokale.Den israelskfødte kok Yotam Ottolenghi er kendt for sine eksotiske sammensætninger af ingredienser, der nærmest eksploderer som sanselige smagsbomber i munden.

Salatbar

Man sidder ved langborde og bestiller småretter per person. Og det kræver umenneskelig styrke at sige nej til det overdådige kagebord til dessert. Menuen skiftes jævnligt, men klassikere er blandt andet chokolade-cheesecake og marengskager med passionsfrugtcreme.

Kagebordet

Det er nødvendigt at bestille bord for at undgå skuffelse. Men har man glemt det, kan man stadig få sig en boks med tre forskellige salater ‘to go’, finde en fredelig plet udenfor og indtage sin aftensmad der.

Billedet er fra Ottolenghis blog

Ottolenghi har også åbent til morgenmad, frokost og eftermiddagste.

Ottolenghi, 287 Upper Street.

/M

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: