Gode madsteder i London

27 apr

“Noget af det bedste ved at rejse, er at man ikke behøver at købe ind og lave mad hver dag. Og det siger jeg, som er den privilegerede kone til en mand der helst vil gøre det selv – hver dag!”

Min dejlige mand 🙂

Sådan skrev jeg i et af mine allerførste indlæg på denne blog. Indlægget ligger nu nederst i bunken under kategorien ‘Mad’ hvilket jeg synes er synd, for her er mange gode links! Så her får I lige indlægget igen, nu med lidt krydderi i form af billeder!

Ping Pong Dumplings

London er fantastisk fordi den har et multikulturelt tilbud af restauranter.

Sushi fra Wasabi

Vi har efterhånden en hel del ‘must have’ frokost måltider, ligefra take away Sushi fra Wasabi‘ på Picadelly eller Oxford street, til sandvich fra pret a’ manger rundt om i byen.

Pret mad

Marsala Zone

Vi har også en forkærlighed for den indiske kæde Marsala zone‘ til frokost, men den kan bestemt også bruges til aften.

Yo Sushi i Polen Street

Andre ‘must have’ restauranter er Yo Sushi, hvor man med fordel kan gå om mandagen til ‘blue monday’ tilbud. sushien kører rundt på et bånd og er anrettet på tallerkener i forskellige farver, hvilket indikerer prisen, og blå er den billigste. Om mandagen er alle tallerkener blå :)vi kan bedst lide den i Polenstreet.

Jamies Italien Covent Garden

Jamies Italien, som både er velegnet til frokost og aftensmad, er en helt speciel oplevelse, husk altid at bestille ‘brødkurven’ som er fantastisk! Der ligger både en nær Covent garden og i Docklands.

Fiftheen er en oplevelse som bare skal prøves på et eller tidspunkt, ikke uoverkommeligt dyrt og helt afgjort pengene værd. Måske skal man passe lidt på med vinmenuen….jeg blev i hvert fald lidt svimmel, for at sige det pænt.

Henrik fik bare røde kinder og store smilehuller:)

Wakamama (thai) er også god både til frokost og aften, men vi springer efterhånden over, fordi vi nu har en i Danmark:)

Her sidder man på bænke ved lang borde, og rigtig mange Londonere spiser der. God stemning og fantastisk betjening!

Men hvis I besøger den (ligger mange steder) så prøv deres æble/lime/ingefær juice, som er helt fantastisk!

Pizza fra Fire and Stone

Er I til pizza, så må I bestemt prøve ‘Fire and Stone’ i nærheden af Covent garden. En helt særlig oplevelse, i flere etager og med mange forskellige slags pizza fra mange verdensdele. Her kan være ventetid, så bestil evt. bord dagen før.

Vi har også været ret forelskede i ‘Pizza express‘ som har de lækreste små hvidløgsbrød/boller som forret. Vi kan bedst lide at komme på den der ligger i området tæt på Russel Square.

Ping Pong er efterhånden også blevet til et ‘must’ for os, især deres drinks (også alkoholfrie) er skønne. Det specielle er at man krydser af på en lang bestillingsliste hvad man vil have. Den ligger på ens bord, så hvis man man vil bestille mere undervejs skriver man bare videre på sedlen. Der er mange forskellige slags dumplings og friture, som vi er blevet absolutely afhængige af…

Så i virkeligheden behøver du ikke at have andet på dagsordenen end at spise spændende mad, hvis du tager et smut til London!!

/M

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: