Smithfield Market

21 apr

Vi har flere gange nævnt Smiths of Smithfield hvor vi et par gange har spist morgenmad. Lige over for ligger Smithfield Market, som er Londons kødmarked – altså så´en noget kød man spiser, ikke det andet du kære læser straks tænkte på 🙂 .

Markedet har en lang historie, i over 800 (!) år har der været kødmarked her, og man kan spore marked for levende dyr helt tilbage til 1o.århundrede. I 1855 flyttede markedet uden for byen (eller det der dengang var byen) og en ny markedsbygning blev bygget på grunden. Dette marked, som stadig var/er kødmarked, men uden levende dyr, åbnede i 1868

Smithfield Market marts 2012

Smithfield Market marts 2012

Smithfield Market marts 2012

Historiske gennemgange kan læses her og her. Markedet har haft en omskiftelig historie, som bl.a. vises på plancher på bygningen.

Vi har desværre ikke været forbi når selv markedet har åbent, men man kan alligevel godt få et indtryk af den flotte bygning og dens historie. Og så er der dejlig mad og kaffe lige på den anden side af gaden.

Så skal vi have kaffe. Smiths of Smithfield marts 2012

Hvis du får lyst til at besøge markedet mens der er gang i den, så anbefales det at man kommer kl. 7 om morgenen – det er måske derfor vi ikke har været der i åbningstiden.

/H

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: