Carnaby Street

14 apr

Da jeg var ung (vel 6-7 år eller sådan noget), var Carnaby Street den mest hippe gade i London, inbegrebet af Swinging London. Det var her alle rock- og popstjernerne købte deres tøj – og hvilket tøj.

Carnaby Street 1966. Og nej - jeg har ikke selv taget billedet (men der er mig der står til venstre)

Senere gik det slemt ned ad bakke for gaden, der endte som mere eller mindre en turistfælde, med dårlige (og jeg mener DÅRLIGE) souvenirs og grimme t-shirts.

I 90´erne begyndte man at tænke nyt om gaden, og idag er det igen en gade med mode, restauranter og andet sjovt. Man prøver at have en vis standard i butiksvalg for at undgå at blive en turistfælde igen.

Området omkring Carnaby Street kan studeres her. Selve gaden har sin egen hjemmeside med oversigt over butikker, restauranter m.m. Vi kan anbefale at besøge Kingly Court, der ligger mellem Carnaby Street og Kingley Street. Ikke bare er der mulighed for at drikke og spise ude, men der er mange spændende småbutikker og værksteder i 2 etager – altid sjovt at tjekke ud. Man kan sagtens bruge et par timer til at gå rundt i selve gaden og alle sidegaderne og kigge på spændende butikker – jeg kan nævne (nogle af butikkerne har vi nævnt før): MUJI, Joy Everley (Mettes smykkebutik), Irregular Choice (virkelig underlige sko -skal ses) og en masse andre mere kendte skobutikker (og tøjbutikker) – og så er der selvfølgelig Liberty. Og der er masser af steder man kan spise: Cha Cha Moon (har bl.a. udensdørs servering i Kingly Court), The Diner, Pret A Manger og så videre og så videre……

Til sidst nogle af vores egne billeder fra Carnaby Street.

Kingly Court 2004

Kingly Court 2004

Sjove sko 2009

Drinks (vist nok uden alkohol) på Cha Cha Moon oktober 2009

Frokost Cha Cha Moon Kingly Court oktober 2009

/H

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: