Home sweet London…

5 mar

Idag er det hjemrejsedagen. Vi fandt desværre ikke en lejlighed vi havde råd til at købe herovre, men så dog en 1 værelses i Islington til 3 millioner.

Solen skinner og det er piv koldt! Jeg er blevet forkølet og har været op 17 gange (eller deromkring) i nat for at pudse næse…

Hvad kan vi nå på denne sidste dag? Vi har allerede været nede og spise morgen mad på en ny Pret a Manger, der er kommet lige overfor vores hotel. Der var faktisk toilet, hvilket ikke er normalt på Pretter. Vi kan godt lide deres youghurt med muesli.

Henrik har lige forladt mig, for at tjekke en pladebutik ud, som havde lukket da vi var i området igår. Jeg håber den er åben nu. Vi har planer om at tage ud til Borough Market igen, og spise hjemmelavet marmelade og drikke god kaffe, på Monmouth. Måske opdage lidt mere af området, hvis vi har tid, inden vi skal til the final act; frokost på Jamies Italien i Covent Garden.

Vi har ikke haft tid nok til at kunne nå at sende postkort, men her kommer lige et til Helge; du er altid så sød til at sende til os på dine rejser:)

Hun vil kun ligge ned….

Vi glæder os allerede til vi skal afsted igen til næste år og imorgen er der kun 360 dage til, for næste år skal vi have en overnatning mere!!

Tak til jer der fulgte os i disse dage 🙂

/H&M

Reklamer
%d bloggers like this: