Marylebone Village

17 feb

Jeg gemmer på gamle artikler om London – og alle mulige andre byer og rejsemål. Man ved aldrig hvornår man bliver tvunget til at planlægge noget nyt.

Jeg havde en artikel fra Politiken fra 2006, hvor en tur fra Old Bond Street til Marylebone Street var beskrevet. Og i marts 2011 gik vi så turen. Og det var spændende, selvom vi på grund af diverse byggepladser og gaderenoveringer, fór lidt vild – kortet i artiklen passede ikke helt mere.

Ruten vi gik

Lidt af artiklen fra Politiken

Det mest spændende område vi kom igennem var Marylebone Village, som går fra Oxford St og nordpå. Mange spændende butikker, cafeer og restauranter, iblandet lidt landsbystemning. De lokale gør også meget ud af at promovere området, har bl.a. lavet nedenstående guide, som kan fåes i de fleste butikker i området.

Guide

For musikinteresserede kan jeg nævne, at Joe Strummer fra Clash har boet i området, i perioden efter bandet havde udgivet deres første LP. Der er en artikel i nyeste nummer af Record Collector om The Clash, og her nævnes det, at han blev nød til at flytte til det, åbenbart på det tidspunkt, ikke så fine Marylebone. Der hvor han før boede var ikke punket nok syntes fansene.

Marylebone Village marts 2011

Men hvis I vil lidt væk fra de sædvanlige områder kan jeg kun anbefale et smut til Marylebone Village.

/H

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: