Camden

7 feb

For os var et yndet udflugtsmål i mange år Camden Market, men da vi efterhånden syntes der var alt for mange mennesker (vi kom altid i weekenderne) og at vi gennem årene havde set for meget gammelt og nyt skrammel, holdt vi op med at komme der. Vi kunne også se at den helt store renovering var igang, og området var længe en stor byggeplads.

Stables Market ombygget marts 2011

I marts 2011 besøget vi området igen – på en hverdag – og det var en positiv oplevelse. Ikke så mange mennesker – heller ikke så mange butikker/boder åbne – og det var let at komme rundt. Og så kunne vi godt lide alt det nye man havde lavet.  En del af det gamle marked havde haft til huse i det tidligere Pickford Stables og hestehospital; dette var nu revet ned, men man har beholdt hestetemaet og genbrugt en del af de gamle stalddøre.

Genbrug af de gamle stalddøre marts 20

Selve Camden Marker område består af flere forskellige områder/markeder:

Når man ankommer med undergrunden til Camden Town og går ned ad Camden High Street mod Camden Market, kommer man først igennem et større udendørsmarked med tøj, tasker o.s.v.  Selve Camden High Street  (med sidegader) har mange sjove butikker, men som måske mere henvender sig til et yngre og mere halv/hel punket publikum end Mette og jeg.

Camden High Street marts 2011

Camden Lock,  er en stor bygning tæt ved Regent´s Canal, her er der mest forskellige former for håndværk. På pladsen ned til kanalen er der mange spædende madsteder med mad fra hele verden, dog mest i weekenden.

Regent´s Canal set fra Camden Lock februar 2008

Bagved Camden Lock ligger Stabels Market som er en blanding af boder og butikker, her er alt fra udspacet tøj i Cyberdog til butikker med genbrugstøj (”vintage” hedder det på moderne dansk – jeg synes bare det er noget gammelt lort der lugter grimt). Her er også mange steder man kan købe mad.

Jeg tror de har et hestetema marts 2011

Frokost ved kanalen februar 2006

I weekenden lukkes Camden Town station på et tidspunkt i løbet af formiddagen, så man kun  kan stå af – hvis man vil på toget skal man gå til Chalk Farm stationen, som ligger for enden (og lidt til) af hele markedsområdet. Og så kommer man forbi det gamle, nyistandsatte, spillested The Roundhouse.

Advarsel – der er MANGE mennesker i Camden i weekenden!!!!!

/H

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: