Hvem skal vi så flyve med?

31 jan

Der er mange selskaber der flyver til London, og tit kan man få meget billige billetter. Det er et pr ting det kan være klogt at tage i betragtning, når man køber billetter: prisen(selvfølgelig), hvad er inkluderet i billetprisen?, og i hvilken lufthavn lander man i?

Venter i Heathrow marts 2011

Vi har fløjet med Easyjet, Norwegian, SAS og andre. Vi har efterhånden fundet ud af, at meget billige billetter kan gå hen og blive en hel del dyrere, da man både skal betale for indskrevet bagage, hvis man vil have et bestemt sæde og man skal også betale for at bruge sit kreditkort (!).

Det er også værd at undersøge hvilken lufthavn i London man lander i – transporten fra fx. Stansted til Liverpool St. Station med Stansted Express koster små 300 kr. retur. Det kan gøres lidt billige fra Gatwick.

Så de sidste par gange har vi brugt SAS – en returbillet til Heathrow kan tit fåes for 1000 kr., og så er det med sæde, bagage og ikke noget gebyr for at bruge sit kreditkort til betalingen.

Hvis du/I har et Oystercard kan turen med London Underground  fra Heathrow til central London gøres for små 30 kr. hver vej.

Så en billig billet er ikke bare en billig billet, den lidt dyrere kan gå hen og blive den billigere…. (hvis I forstår hvad jeg mener).

31 dag til vi skal afsted… med SAS!

/H

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: