Smith of Smithfield 2

25 jan

Nu skrev Mette lidt om Smith of Smithfield (SoS) igår – jeg vil gerne uddybe. Jeg læste om stedet i en eller anden guide, tjekkede deres hjemmeside og var hurtigt klar over at vi måtte forbi. SoS ligger lige over for Smithfield Market, som er Londons eneste købmarked – et kæmpe sted, som vi desværre ikke har set “live”, da vi kun har været forbi på søndage. Efter sigende skulle det være et besøg værd.

SoS februar 2010

SoS er fire etager med restauranter, jo højere op jo finere. Vi har kun været i stuen som mest er til morgenmad, frokost og bar-/cafeting. Et stort råt lokale, som alligevel har charme og faktisk er hyggeligt. Og så spiller de god musik – første gang vi var der drak vi kun en kop kaffe, og i løbet af de 45 minutter det tog, blev der spillet to Bowie sange fra 70´erne, og ellers mest den gode musik fra 60´erne og 70´erne. Hvornår har du sidst hørt God Only Knows med Beach Boys spillet på en cafe i København? Musikvalget er et stort plus.

Især stedets breakfast er et tilløbsstykke, i weekenden skal man regne med lidt kø, man så kan man vente i lædersofaerne, og får faktisk hurtigt et bord. Publikum er en skøn blanding af unge og gamle, mor og datter, gamle vennepar osv. Og så er sjovt at se 6-8 kokke stå og lave morgenmad – de har godt nok travlt.

SoS´s "ventesal" marts 2011

Og den morgenmad de laver er rigtig god.

Så er der morgenmad marts 2011

For en god ordens skyld vil jeg nævne at Eggs Copenhagen som Mette nævnte igår er det samme som Eggs Benedict.

Alt i alt – SoS er et besøg værd.

/H

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: