Leadenhall Market

14 jan

I foråret 2011 så vi på DVD filmen Hereafter. Filmen var god (Matt Demon er vel altid god) og lidt mærkelig, men det der gjorde størst indtryk på os, var en lokation hvor hovedpersonerne mødes til slut i filmen. Vi vidste det var i London, men hvor dette marked med de flotte arkader m.m. lå, vidste vi ikke.

Thank God for Google. Jeg googlede “London archades” og fandt hurtigt et billede af det marked vi havde set i filmen. Det hedder Leadenhall Market og det måtte vi besøge.

Markedet ligger midt i finansdistriktet mellem Liverpool St. Station og Cannon St. Station – der er et fint kort på markedets hjemmeside. Så midt imellem glas og beton, Bank of England og Lloyd´s, slipsefyre og -damer, ligger dette smukke marked.

Billede fundet på nettet

Vi besøgte markedet på en halvdejlig sommerdag lige ved frokosttid, og det strømmede ud med kontorfolk fra de store bygninger i nærheden. Alle skulle have frokost, og der er et fantastisk udvalg af mad, fra det meget fine til burger.

1. august 2011

Det er et meget specielt sted, meget smukt og fuld af stemning. Det har Hollywood også fundet ud af, og markedet har, ud over den film der fik os gjort interesserede,  været brugt i Harry Potter og De vises Sten som Diagonalstræde og i filmen The Imaginarium of Doctor Parnassus.

Diagonalstræde

Vi kan kun anbefale at besøge det sted, om ikke andet så for at få en god frokost.

Frokost hos Paul på Leadenhall Market, august 2011

/H

Nåja, så er der 48 dage til……

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: