Hvor er der offentlige toiletter

3 jan

Jeg fik jo aldrig skrevet det indlæg færdigt, så lad mig forsøge at komme i tanke om så mange steder som vi pt. kender, hvor det er muligt at komme på wc, indenfor en rimelig tid.

Damerne først

Der er som reglen ikke toilet på Pret a’manger, på nær den ved Trafalgar Square. Der er dog også store offentlige toiletter under trappen på selve pladsen Trafalgar Square, de er ret pæne og der er opsyn.

De fleste Starbucks har toiletter uden betaling, og i øvrigt ofte bløde lænestole og internetforbindelse.

Mange stormagasiner har betalingstoilet, det koster 20 pence. I Liberty er det gratis og ligger på tredie sal, der er en skøn gammel elevator ( og en garn afdeling på etagen…)

Der er også toilet på pubberne, men for det meste på 1 sal. (Falder stamgæsterne aldrig ned af de stejle trapper når de har fået lidt for meget indenbords?)

I St. James Park – vores ynglingspark næst efter Central Park i NY- er det toilet i den ene ende af parken, men man kan også gå ind på den cafe/restaurant der ligger i den anden ende af parken, for det er mere et cafeteria end en restaurant og toilettet ligger lige ved indgangsdøren, så der har jeg ofte sneget mig ind, selvom vi ikke har købt noget.

Her har Henrik stået mange gange og ventet på fruen - St. James Park

På vores foretrukne kaffested Monmouth, holder jeg især af at gå på toilettet, fordi jeg elsker deres system med at håndklæderne har en egen farve for hver dag!  Mere om Monmouth under kategorien kaffe, når den dukker op! Det er dog ikke et sted man lige smutter ind, hvis man ikke skal drikke kaffe, da der ofte er lang kø inde i butikken.

I Thomas Neals (center i Covent Garden området, bl.a. indgang fra Earlham Street) er der offentligt betalingsfrit og helt fint toilet i kælderen, hvor der også er en cafe og butikker. Mere om dette område under kategorien Shopping, når den kommer op.

Nu skal jeg tisse… mere senere.

Mette

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: