Mad i London

28 aug

Noget af det bedste ved at rejse, er at man ikke behøver at købe ind og lave mad hver dag. Og det siger jeg, som er den privilegerede kone til en mand der helst vil gøre det selv – hver dag!

Nå, men det er alligevel dejligt, når vi er i London, at kunne trave byen rundt hele dagen, for måske at nå hjem på hotellet og tage en lur eller/og et karbad, inden turen går ud i aftenlivet, for at spise noget rigtig lækkert.

London er fantastisk fordi den har et multikulturelt tilbud af restauranter.

Vi har efterhånden en hel del ‘must have’ frokost måltider, ligefra take away Sushi fra Wasabipå Picadelly eller Oxford street, til sandvich fra pret a’ manger rundt om i byen. vi har også en forkærlighed for den indiske kæde Marsala zone‘ til frokost, men den kan bestemt også bruges til aften.

Andre ‘must have’ restauranter er Yo Sushi, hvor man med fordel kan gå om mandagen til ‘blue monday’ tilbud. sushien kører rundt på et bånd og er anrettet på tallerkener i forskellige farver, hvilket indikerer prisen, og blå er den billigste. Om mandagen er alle tallerkener blå :)vi kan bedst lide den i Polenstreet.

Jamies Italien, som både er velegnet til frokost og aftensmad, er en helt speciel oplevelse, husk altid at bestille ‘brødkurven’ som er fantastisk! Der ligger både en nær Covent garden og i Docklands.

Fiftheen er en oplevelse som bare skal prøves på et eller tidspunkt, ikke uoverkommeligt dyrt og helt afgjort pengene værd. Måske skal man passe lidt på med vinmenuen….jeg blev i hvert fald lidt svimmel, for at sige det pænt.

Henrik fik bare røde kinder og store smilehuller:)

Wakamama (thai) er også god både til frokost og aften, men vi springer efterhånden over, fordi vi nu har en i Danmark:)

Her sidder man på bænke ved lang borde, og rigtig mange Londonere spiser der. God stemning og fantastisk betjening!

Men hvis I besøger den (ligger mange steder) så prøv deres æble/lime/ingefær juice, som er helt fantastisk!

Er I til pizza, så må I bestemt prøveFire and Stone’ i nærheden af Covent garden. En helt særlig oplevelse, i flere etager og med mange forskellige slags pizza fra mange verdensdele. Her kan være ventetid, så bestil evt. bord dagen før.

Vi har også været ret forelskede i ‘Pizza express‘ som har de lækreste små hvidløgsbrød/boller som forret. Vi kan bedst lide at komme på den der ligger i området tæt på Russel Square.

Ping Pong er efterhånden også blevet til et ‘must’ for os, især deres drinks (også alkoholfrie) er skønne. Det specielle er at man krydser af på en lang bestillingsliste hvad man vil have. Den ligger på ens bord, så hvis man man vil bestille mere undervejs skriver man bare videre på sedlen. Der er mange forskellige slags dumplings og friture, som vi er blevet absolutely afhængige af…

Reklamer

2 kommentarer to “Mad i London”

  1. mmhlondon januar 2, 2012 hos 4:52 pm #

    I den hemmelige Pret butik…. måske skal vi skrive til dem når vi kommer til London (så´en lidt i god tid) så de kan have den parat. Det er den bedste sandwich de laver.
    /H

  2. Michael Christensen januar 1, 2012 hos 7:46 pm #

    Når man følger Pret A Manger linket og kigger i deres menu, så har de stadig deres Coronation sandwich, selvom det er mange år siden, jeg er stødt på den. hvor gemmer de den?
    http://www.pret.com/menu/sandwiches/coronation_chicken_fruit_chutney_PUK4149.shtm

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: